AK Parti’den geçici işçilere kadro ile ilgili son dakika açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu yaptığı son dakika açıklamasında geçici işçilere ve taşerona kadro açıklamasında bulundu. Akbaşoğlu..
AK Parti’den geçici işçilere kadro ile ilgili son dakika açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu yaptığı son dakika açıklamasında geçici işçilere ve taşerona kadro açıklamasında bulundu.
Akbaşoğlu yaptığı açıklamada kadro düzenlemesi ile ilgili, “Daha önce nasıl EYT’yi çözdüysek, 3600 ek göstergeyi yasalaştırdıysak, 500 bine yakın sözleşmeli personeli kadroya geçirdiysek bir başlık da geçici işçilerle ilgili ifadelerimiz söz konusuydu. Bununla ilgili de on binlerce çalışanımızı ilgilendiren 6 ay ile 10 ay arasında değişkenlik arz eden sürelerle çalışan geçici işçilerin artık kalıcı işçi olarak, bütün mevsim boyunca, on iki ay boyunca çalışabilir hâle gelebileceği bir düzenlemeyi de inşallah önümüzdeki hafta Mecliste görüşmeyi planlıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Ve daha önce yine zikrettiğimiz dosya başlıkları çerçevesinde, bu dosyaları hallettikten sonra, inşallah, taşeron kardeşlerimizle ilgili de bu çalışmaları Çalışma Bakanlığımız şu anda yürütüyor. Dolayısıyla, bugüne kadar ne söz verdiysek onları gerçekleştirdik ve bütün bu gerçekleştirdiklerimizi de toplumla, vatandaşlarımızla paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)